logo

8000 Székesfehérvár, Apatini utca 1/A. Tel: 06 22 784 784
Fugli Autószervíz kft

Autójavítás

Az autónak is szüksége van orvosra. Mi gyógyítunk:

Fugli autószerviz

Javítási filozófiánk

Az autó megjavítása nem egyszerű feladat. A hibás működést kijavítani vagy alkatrészt cserélni nem elég. Meg kell találni azt is, hogy mi okozhatta a hibát és úgy elvégezni a munkát, hogy ez a hibajelenség ne forduljon elő többet.

Miért dadog a motor? Miért ropog a váltó? Miért sikít az ékszíj? Miért van olajfolt az autó alatt? Miért zörög a kipufogó? Miért világít a műszerfalon az a bizonyos piros lámpa?

Fugli Pál
A mechanikus javításon nőttem fel. Megmérem, odaillesztem, meghúzom, beállítom, hogy úgy álljon össze minden része az autónak, ahogy annak lennie kell.
Kovács Róbert
Az autók ma már több apró számítógépekből állnak, minden érzékel, minden szabályoz. Lellenőrzöm és bekalibrálom őket, hogy a feladatukat pontosan végezzék.
Ügyfeleink
Ebben a műhelyben úgy javítják meg az autókat - barátságos hangulatban -, hogy azok hosszú távon megbízhatóan működjenek, bármilyen márkájú vagy korú autóról legyen szó.

Mire számítsak, ha ide hozom az autómat?

Ön elmondja, hogy mit észlel, mi a problémája, hogy mit szeretne. Mi megkeressük a problémát, egyeztetünk Önnel és a szerint fogunk hozzá a javításhoz.

A probléma jellegétől függ, hogy a hiba megszüntetéséhez elég állítani, tisztítani, programozni vagy alkatrészt cserélni. Vannak helyzetek, amikor nem szükséges alkatrészt cserélni, vannak, amikor javasolt, vannak, amikor a nélkül nem lehet megoldani a problémát.

Apropó, alkatrész!

Több "vasat" tartunk a tűzben, azaz több alkatrész beszállítóval vagyunk kapcsolatban. Autótól és azon belül típustól függ, hogy mit érdemes cserélni, beépíteni. Hozott alkatrésszel nem dolgozunk. Bízza ránk! Garanciát a munkánkra csak azzal az alkatrésszel vállalunk, amit mi választottunk és mi építünk be.

Valamiből gyári kell, mert más csak ideig-óráig lesz megfelelő, vagy köze nincs az adott gyári alkatrészhez. Van amiből utángyártott is megteszi, de ott se a márkanév fogja eldönteni, hanem a mi a gyárit megközelítően kiváltja. Van amiből a bontott alkatrész is megfelelő és az évek alatt kialakult jó kapcsolatokon keresztül azt is be tudjuk szerezni, de onnan, ahonnan már megtapasztaltuk, hogy azt küldenek, amit kérünk.

Az Interneten vannak szuper lehetőségek, vannak hihetetlenül jó ajánlatok. Állítólag már láttak éjjeli Őrt nappal meghalni is. De egy biztos, hogyha ránk bízza az autóját, mi olyan alkatrészt építünk be, ami ár/érték arányban a legjobb és az Ön autója megbízhatóan fog vele működni.

Akció!

Ezek a szavak a kedvenceink. Tényleg akkor fogja kicserélni a lengéscsillapítót, amikor 5%-al olcsóbb? Akkor fog akkumulátort cserélni, amikor hiper-szuperül bereklámozzák a szenzációs árat (majd kiszámolja, hogy csupán 125 forinttal lett olcsóbb)?

Mi nem hülyítjük ügyfeleinket ilyenekkel, meglévő ügyfeleink nem ezért választanak minket. Mi mindig a legjobb formánkat igyekszünk hozni és ha jobb áron kapunk valamit, akkor azt a plusz kedvezményt továbbadjuk. Természetesen ha kapunk előre információt, hogy mi lesz és mikor olcsóbb, ezt elmondjuk, de azt ne várják novemberben, hogy pont akkor lesz olcsóbb az akkumulátor és a téli gumi, amikor a legtöbben vásárolnak olyat.

Csodák csak a Mesékben és a Bibliában vannak.

Műszaki Vizsga

Mennyire vesszük komolyan a műszaki vizsgát?
Betartjuk azt a "néhány" előírást, amely erre kötelez minket, amelyet a közlekedési hatóság előír. Érdekli, hogy melyek ezek? Mielőtt erre a címre kattint, készítsen pár csomag ropit, mogyorót és egy kancsó frissítő innivalót a közelébe, mert hosszú olvasmány következik.

Munkaidő

Hivatalosan reggel 8-tól délután fél 5-ig dolgozunk. Miért? Mert emberekből vagyunk. A munka után jó otthon feltöltekezni, a szeretteinkkel lenni. Aki volt már nálunk, tapasztalja, hogy barátságos csapatként dolgozunk, tiszteljük egymást mind emberileg, mind képességeink szerint. Segítünk egymásnak, amikor két vagy több emberes munkafázis szükségesnek tartja. A munkánkat ezért is tudjuk jobb minőségben ellátni, mert jó a csapatunk, kellemes a hangulat. De szükségünk van pihenésre, a családunkra is, ezért a munkaidőn kívüli idő az övéké. Gyermekeink - van akinek pedig unokáink - annyi szeretetet adnak, hogy a követekező nap akár 10 Nm nyomatékkal is erősebben tudjuk meghúzni a csavarokat. Ilyen többlet energiát nem szabad elengedni, ezért munkaidő végeztével takarítunk, rendet rakunk és irány a család. Fontos, hogy szabadidőnket nem a TV, a bennünket félrevezető média / sajtó kapja meg, hanem azok a személyek, akiknek köszönhetjük azt, amik vagyunk.

Számla

Mivel már több mint 30 éve működik a vállalkozás és még legalább ennyi ideig szeretnénk is dolgozni, számlát állítunk ki munkánkról, a cserélt alkatrészekről. Akik e cégnél dolgozunk, be vagyunk jelentve, TB-t és adót fizetnek utánaunk, magyarul törekszünk teljesen hivatalosan működni, hogy a jövőben is tudjunk dolgozni, hogy legyen munkahelyünk. Nem kockáztatunk, mert mint említettük pár sorral feljebb, minden este hazavárnak családtagjaink és nem mi várjuk őket az adósok börtönében látogatásra. Van aki nem így csinálja, ők ezért lehet olcsóbbak, de ezáltal elő van készítve számukra a beutaló Baracskára, Annamajorba. Ezért arra a kérdésre, hogy számla nélkül mennyi az annyi, bambán fogunk nézni.

Partnereink: